onsdag 25. februar 2009

Myrens Monstersuppe


500 gram elgkjøtt
7 dl vann
1 ss konsentrert rødvinfond
1 stor løk, grovhakket
1 neve bladpersille, hakket
salt
pepper

1 stor søtpotet, i terninger
1 rødbete, i terninger

= Brun kjøttet lett i smør, fyll på vann, fond, løk, bladpersille, salt og pepper. La småkoke i 50 minutter. Ha i søtpotet og rødbete, la koke i 15 minutter til. 



3 kommentarer:

  1. Jeg er imponert!

    Men hvordan visste du at du ville ha akkurat 7 dl vann? Prøvde du deg fram?
    Hilsen sulten :)

    SvarSlett
  2. Mere oppskrifter! Mere bilder! Mere! Mere! Mere!!!

    Hilsen sulten igjen. Tror kanskje jeg må følge litt av din FB-oppskrift i går. Altså sushi-delen. Mmmmmm.

    SvarSlett
  3. Jeg kjente det på gikta! De 7 dl altså :-) Sushi er dog et sikrere kort. Gud vet hva gikta sier neste gang?

    SvarSlett