
500 gram elgkjøtt
7 dl vann
1 ss konsentrert rødvinfond
1 stor løk, grovhakket
1 neve bladpersille, hakket
salt
pepper
1 stor søtpotet, i terninger
1 rødbete, i terninger
= Brun kjøttet lett i smør, fyll på vann, fond, løk, bladpersille, salt og pepper. La småkoke i 50 minutter. Ha i søtpotet og rødbete, la koke i 15 minutter til.
Jeg er imponert!
SvarSlettMen hvordan visste du at du ville ha akkurat 7 dl vann? Prøvde du deg fram?
Hilsen sulten :)
Mere oppskrifter! Mere bilder! Mere! Mere! Mere!!!
SvarSlettHilsen sulten igjen. Tror kanskje jeg må følge litt av din FB-oppskrift i går. Altså sushi-delen. Mmmmmm.
Jeg kjente det på gikta! De 7 dl altså :-) Sushi er dog et sikrere kort. Gud vet hva gikta sier neste gang?
SvarSlett