
Mandelpoteter
Gul løk
Ost
Mørbrad av okse
Timian
Smør
Salt
Pepper
Vann
Tyttebærsyltetøy
Creme fraische
Brokkoli
Skrell en milliard mandelpoteter, og skjær i terninger. Kok mer enn møre. Stamp dem til mos, bland inn smør. Ha over i ildfast form, dekk med ost, gratiner i ovn til smeltet og gyllen = Mandelpotetmos med ostelokk.
Hakk løk, og stek sakte og lenge jerngryte med smør til myk og gyllen. Ta ut.
Stek kjøttet i små porsjoner i smør. Ha så i løken, og finhakket timian. Hell over vann til det er dekket. Ha i pepper og salt. La koke i 40 minutter. Smak til med creme fraische og tyttebærsyltetøy.
Server med dampet brokkoli og tyttebærsyltetøy.
- Du kan komme litt oftere hvis du vil, hilsen Freddy, den ikke særlig onde stefaren
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar